ápr 26, 2018
844 Megtekintés
1 0

Egy gellert kapott tüntetés. A nép irányít, vagy nem?

Írta

Egy Gellert kapott tüntetés

Jelenlegi cikkünket a közelgő 3.0 tüntetés apropóján hozzuk le. Roppant érdekesnek találunk jó pár pontot. Kezdjük ott, hogy az 1.0 tüntetés hamar elvesztette a civil mivoltát. Lányi Örsi úgy eltűnt a 2.0-ra, mint szürke szamár a ködben. Viszont mint már korábban említettük Gulyás Balázs vette át, illetve vette el az irányítást. Innentől kezdve megkezdődött a sétamenet, a buli hadjárat, és a felesleges népbutítás. De persze jelen volt például a Kecskeméten történt tüntetésen is. Itt is elmondtak valamit, volt egy szép séta, de érdemi rész nem következett. Maradjunk annyiban, hogy meglátásunk szerint ez egy gellert kapott tüntetés lett.

Pályanehezítésnek a hatóság (kormányőrség) elkeríti május 8.-án a Kossuth Lajos teret is. Bár ebben is érdekes, hogy információink szerint reggel 8 és délután 14-ig lesz elkerítve, azaz amíg az eskütétel tart. Ezután lenne délután 5 órakor a tüntetés. Nyilván a takarítónők, biztonságiak, karbantartók hamar fel fognak mondani, ha akár egy 50.000 –es tömeg is megjelenik, és együtt skandálják, hogy „Mondjon le” vagy „takarodj”. Előttem is van, ahogy a takarítónők felemelt kézzel, s kezükben partvissal zokogva jönnek ki a parlamentből. Utánuk a karbantartók, akik sorra dobálják el a szerszámokat a kezükből. Majd a Biztonságiak, akik mentegetőzve ordítják, hogy csak alkalmazottak.

Természetesen Gulyás „Geller” Balázs mosolya ebben a pillanatban lesz őszinte, majd felidéz magában egy klasszikust „Nem csináltunk semmit…”, illetve „Elkúrtuk! Nem kicsit! Nagyon!”. Majd minden kígyó elkígyózik a területről. Ez bizony nem kizárt, miután kőkemény szoci család sarja Geller Balázs. A tüntetésnek induló, de „elgulyásodó” menetelés ezzel a képpel érhet véget. Vagy!

A Nép a saját kezébe veszi a dolgokat, elmennek a Kossuth térre, és elbontják a kordont. Csakúgy mint anno Viktor tette. De természetesen erre csak délelőtt kerülhet sor. Például reggel 8-kor. Nincs meleg még, tökéletes egy kis kordonbontásra az idő. Ezután nincs is más hátra, mint körbeállni a parlamentet, és hangosan ordítani a szokásost. Valószínű a várt eredmény nem az lesz, hogy Orbán lemond – bár ki tudja – de mégis kezdete lehet egy nép által szervezett immár mozgalomnak nevezhető “formának”.

Most mondom! Nem forradalomról van szó.

Hazánk eddig sem, és ezután sem tud kitermelni egy forradalmi vezetőt. Legalább 3-500 ezer ember kellene ahhoz, hogy egy valódi forradalom legyen. Viszont egy mozgalom kialakulhat a fentiek fényében. De minden mozgalom élére azért kell valaki. A nagy kérdés tehát továbbra is az, hogy ki legyen? Fecó bá’ Hadházy, Torockai, Vona, vagy a legújabb pártelnök Sneider? De lehet, hogy inkább az a kérdés, hogy melyikük vállalná fel ezt a szerepet. Ne feledjük az Örményeknél is egy ellenzéki politikus vezette a forradalmat, akit követett a nép. Nálunk sem lehet máshogy. Valaki kell.

Most mondanám. Aki forradalomról beszél a továbbiakban, azt is megértem. De tudni kell hogy ebben az esetben a könnygáz lesz a legkisebb gond. Azonnal megjelennek a speckó erők, a TEK, az összes polgárőr, kormányőr, még akár biztonságiak is. Plusz a katonaság. S, már most említeném, hogy bármilyen fura, akár a román csendőrség is. Egy elhibázott forradalom, több vért szül, mint konkrét eredményt.

Mindenesetre május 8.-a közeledik. A nép zúg, vihar lesz… a kérdés hogy ki és miként idézi elő.

Jobb Magyarország.

Kategóriák:
JM Online - Belföld

Hozzászólások ehhez Egy gellert kapott tüntetés. A nép irányít, vagy nem?

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..