máj 10, 2018
1517 Megtekintés
0 0

Stadion, Mobiltelefon, kisvasút. Most indul a kormányzás, de a milliárdok már repkednek.

Írta

Milliók, milliárdok, közben tökéletesen alkalmatlan miniszt(á)rok.

Nehéz kitalálni, hogy ebben az évben mennyi Forint milliárdok fognak kifolyni, vagy inkább átfolyni a kormány kezén. Kezdhetjük azzal a sort hogy nemrégiben új iPhone készülékeket kaptak a képviselők, mely összértékben meghaladta a 110 millió forintot is. Közben 45 milliárd forint már be is van ütemezve az új stadionokra. Végülis ehhez a „minőségi focihoz” kell is ez a temérdek stadion. Ki tudja, talán jobban felszerelt elsősegély helyekkel rendelkeznek, mint némely kórház.

2010 óta kastélyok, villák, médiabirodalmak mellett a stadionok is rengeteg pénzt, közpénzt elvisznek a Magyar társadalomtól. Ez évben Diósgyőr, Kisvárda, Cegléd, Székesfehérvár, Budaörs, Békéscsaba, Budapest XIII. kerület lesz a stadion építés központjában. Szép terv, persze a kisvasút is épül tovább.

Úgy érezheti magát a Magyar ember, mint egy hatalmas bébi játszóterén. Régebben – de talán még most is – népszerűek voltak a játszószőnyegek. Előre festett házakkal, utakkal, sőt még gyalogosok is voltak itt-ott. Azon játszott a gyerek, kis építőkockákkal, vagy házikókkal. Ez pont ilyen. Előre meg van határozva minden, csak most a gyerekre nincs aki rászóljon, „Szépen játsszál mert elveszem”.

Figyelemmel kísérhető mindemellett, hogy a pénz kifolyik Orbán kezei közül, és közben szinte teljesen alkalmatlan emberekkel (akiket minisztereknek csúfolnak) veszi magát körbe. A kérdés az, hogy megfelelő szakértelem nélkül, hogy termeli vissza a kifolyt közpénzeket, állampénzeket?

Persze megoldható, majd jól megszorítják a népet, ráfogják Sorosra, vagy az Unióra, vagy akár a nyuszira. Közben a 10 parancsolattal fogunk gyógyítani, és Németh „ööö” Szilárd lesz a honvédelmi miniszt(á)r. Utóbbi esetében Herbal Reality összevágott egy videót. Tökéletesen egyetértek Szilárddal. Ügyesen megfogalmazott beszéd (Nézd meg mielőtt csodálkozni kezdesz).

Kategóriák:
JM Online - Belföld

Hozzászólások ehhez Stadion, Mobiltelefon, kisvasút. Most indul a kormányzás, de a milliárdok már repkednek.

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..