jan 1, 2019
86 Megtekintés
0 0

Minden tüntető, vagy ellenzéki politikus közröhej tárgya – Gulyás szerint

Írta

Nemrégiben Gulyás Gergely (miniszterelnökséget vezető miniszter) kimerítő interjút adott az ATV riporterének. A riporter természetesen aktuálpolitikai kérdéseket tett fel, és meg is kapta a válaszokat rendre. Gulyás végig az mellett tartott ki, hogy a tüntetések nem lesznek hosszú életűek, bár azt nem tudta meghatározni, hogy mégis mikor fejezik be a tüntetők a nevetséges, és semmitmondó tüntikézést.

Gulyás szerint közröhej tárgyai vagyunk.

Gulyás a riporter kérdésére elmondta (teljes ATV cikk itt), hogy a tüntetéssorozat végét nem tudja megjósolni, viszont az ellenzéki politikusok amúgy is csak pár száz, pár ezer embernek – az Ő megfogalmazása szerint a keménymagnak – hirdeti a nevetséges igéit. Gulyás szerint nincs mitől tartani, hiszen a választók Orbán és pártja mellett tették le a voksot, és ez nem változik. A riporter többek között arról is kérdezte Gulyás Gergelyt, hogy miként ítéli meg magukat az ellenzéki politikusokat. A válaszaiból kiderült, hogy szinte egy lapra teszi őket a csürhével akik oktalanul tüntikéznek.

Jobb Magyarország szerkesztősége szerint (ha szabad megjegyezni) sem Gulyás, sem akármelyik kormánypárti politikus nincs tisztában a tüntetéssorozat rájuk leselkedő veszélyeivel. Ha valamennyire is fel tudnák fogni hogy mi is folyik körülöttük, valószínű nem hergelnék és nem rángatnák az alvó oroszlán bajszát, két kézzel tiszta erőből.

Egyéb témák is megpendültek.

Kérdésre Gulyás elmondta, hogy jómaga nem költözik a felújított várba, mert sajna nincs hely. ( :O ) Továbbá hosszan elbeszélgettek Nagy Imre szobrának szó nélküli – és az éj leple alatti – elszállításáról is. Gulyás elmondta hogy neki nincs baja Nagy Imrével (még jó).

Ha még nem láttad a felújított vár képeit, akkor alább egy pár. (jó kicsi a hely, nem is csodálom, hogy nem fér el szegény Gulyás Gergely 🙁 ) A teljes cikk ITT (Képek forrása: Index)

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

Ne feledd! Neked is kell egy Jobb Magyarország!

Ha tetszik a munkásságunk kérlek támogass minket egy kedveléssel ITT

A JM-Online szerkesztősége nem kér pénzt, bármilyen anyagi támogatást. Mi annak örülnénk ha minnél szélesebb körben érdekelné az embereket az igazság! Ezért nagyon fontos a Social Média ereje, és nagyon Fontos a kedvelés, megosztás és a véleményed kifejtése!

Kategóriák:
JM Online - Belföld

Hozzászólások ehhez Minden tüntető, vagy ellenzéki politikus közröhej tárgya – Gulyás szerint

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..