jan 3, 2019
55 Megtekintés
0 0

Jakab Péter ismét: “Meló van emberek! Túlóra van!… A Parlament egy fideszes kocsma”

Írta

Jakab Péter azt üzente “Meló van emberek!”

Jobbik szóvivője Jakab Péter az elmúlt évben számos alkalommal megmutatta, hogy bizony hatalmas verbális pofonokat tud kiosztani a Fidesznek. Már az első felszólalásnál közölte “Meg vagyok szeppenve, mert bizony ennyi bűnöző előtt még sosem beszéltem.” Azóta is rengeteg hasonló felszólalása volt. A Népszerűbbek általában azok, mikor egy-egy Fidesz TV riporterét döngöli bele a földbe (nem szó szerint). Megfigyelhető hogy egy-egy ilyen alkalommal a megdöbbent riporter esélytelenül és fegyvertelenül áll Jakab előtt / ellen, így hamar el is vérzik.

Most egy újabb videó került napvilágra.

A Fideszes rabszolgatartók nem támogatják saját túlóráikat.

A Fideszes rabszolgatartók azt üzenik, hogy a nép túlóráztatását támogatják, de a sajátjukét nem!

Hangzott el a felszólalásban Jakab által, “elég volt” címmel. Továbbá beszélt arról is, hogy ma Magyarországon aki tüntet, aki felszólal, vagy akciókat kezd a kormány ellen az nem más mint egy Soros bérenc. S, igen, ez már párszor elhangzott a közhumor TV-ben. Valóban ezt plántálják az emberekbe, valóban megosztja a népet O1G, és kimondottan jól csinálta eddig. De csak eddig, mert most egyre több és több ember ébred fel, vagy éppen ábrándul ki a Fideszből. December 12, egy valódi gyásznap volt, és talán ez a “D-nap” (ha lehetünk kicsit drámaiak) az ország 2000-es év utáni történelmében. A Rabszolgatörvényt elfogadta a Fidesz, és elfogadta Áder is, mert szerintük a nép javát szolgálja. De az igazság más. 80-83%-a a dolgozó rétegnek ezt a törvényt nem akarja, nem akarnak kiszolgáltatottak lenni egyetlen egy munkaadónak sem. Ez a törvény nagyon úgy fest, hogy erősen a Fidesz képébe robbant.

Van egy jó hírem… A Fidesznek rossz! A Nép felébredt! A Nép december 12.-én felébredt és azóta ha kell, nap mint nap beleüvölti a sok éves Magyar csendbe hogy elég volt!

Foglalta össze Jakab. Mindeközben kezd kialakulni egy összellenzéki egység – a jelek szerint még elég képlékeny – illetve talán, Orbán is kezd visszahúzódni egy kicsit. Hamarosan itt vannak az EP választások, és nem igazán tudja feltalálni magát a Fidesz. Könnyen jött pénz könnyen el is száll. Most valahogy kisebb a Fideszes propaganda nyomás, most nem annyira észrevehető a végtelen pénzmag. Mint írtuk, talán most lesz itt az idő hogy összeroppanjon a Fidesz a nyomás alatt. De ehhez az kell, hogy minél többen kiálljanak az igazság érdekében.

Ne feledd! Neked is kell egy Jobb Magyarország!

Ha tetszik a munkásságunk kérlek támogass minket egy kedveléssel ITT

A JM-Online szerkesztősége nem kér pénzt, bármilyen anyagi támogatást. Mi annak örülnénk ha minnél szélesebb körben érdekelné az embereket az igazság! Ezért nagyon fontos a Social Média ereje, és nagyon Fontos a kedvelés, megosztás és a véleményed kifejtése!

Kategóriák:
JM Online - Belföld

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..