jan 5, 2019
54 Megtekintés
0 0

Lejáratókampány indult Marky-Zay ellen. – Fideszes 1 bites módszerrel.

Írta

Mióta Marky-Zay Péter Hódmezővásárhely polgármestere lett, azóta szüntelen támadásokkal, és Fideszes trükkökkel kell szembenéznie nap mint nap. Ennek tetejére, most lejáratókampány indult Marky-Zay ellen, egy “megmondó” társulat által, akik nem tétováztak és az egyesületük pénzét plakátokra költötték. Közben szépen megfigyelhető a Fideszes 1 bites lejáratótaktika minden mozzanata. A plakátokon Soros, Migráns és Marky-Zay Péter is egy képen belül szerepelnek.

Lejáratókampány indult Marky-Zay Péter ellen.

A Polgári Együttműködés Hódmezővásárhelyért Egyesület áll a háttérben. Az Egyesület elmondása szerint ők ritkán állnak bele a politikába ilyen mélyen, de amikor úgy érzik hogy városuk letér az útról (? szerk: Meg kell állítani azt a várost mint Brüsszelt) és a helytelen felé veszi az irányt, akkor kutya kötelességük harcba szállni városukért, és a polgárokért.

Ádók János az egyesület elnöke úgy gondolja, hogy az új polgármester átverte az embereket, és csak ugródeszkának használta a várost saját önző politikai karrierjének építésében. Szerinte Marky-Zay támogatja a migránspolitikát (már ha van ilyen), illetve azokat az értékeket képviseli amiket Soros is képvisel. Természetesen hozzátette, hogy Péter az egyetlen aki örült a Sargentini jelentésnek.

tagjaink kivétel nélkül hódmezővásárhelyiek és elkötelezettek a városért. A plakátok 860 ezer forintos költségét az egyesületünk tagsága és támogatóink adták össze.

A vásárhely24.com szerkesztősége beszélgetett Ádók Jánossal. Kiderült hogy 4 formáció is készült a plakátokból. Lentebb megtekintheted őket.

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

Mérce megkérdezése nélkül is megy a lejáratás…

Megfigyelhető, hogy több plakáton is a Merce.hu szavait használták fel. A Mérce szinte azonnal reagált plakátokra. Íme:

Van köztük egy, ami például konkrétan a Mércéről származik, ebből (anélkül egyébként, hogy ezt szerkesztőségünknek jelezték volna) is csak a mondat első fele áll a plakáton:

“Számtalanszor elmondtam, hogy a menekülteket befogadnám”

Csakhogy a mondat, amelyet kiemeltek a plakáton, a valóságban folytatódott még, egész pontosan így néz ki csonkítatlanul:

„Számtalanszor elmondtam, hogy a menekülteket befogadnám, most a letelepedési kötvényesekről beszéltem.”

Idéztük a Mérce reakcióját. Amennyiben kíváncsi vagy a teljes Mérce cikkre. ITT olvashatod. A Vásárhely24.com cikkét pedig ITT olvashatod.

Ne feledd! Neked is kell egy Jobb Magyarország!

Ha tetszik a munkásságunk kérlek támogass minket egy kedveléssel ITT

A JM-Online szerkesztősége nem kér pénzt, bármilyen anyagi támogatást. Mi annak örülnénk ha minnél szélesebb körben érdekelné az embereket az igazság! Ezért nagyon fontos a Social Média ereje, és nagyon Fontos a kedvelés, megosztás és a véleményed kifejtése!

Kategóriák:
JM Online - Belföld

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..