jan 5, 2019
48 Megtekintés
0 0

Nem lesz népszavazás a Rabszolgatörvény kapcsán!

Írta

A Jobbik december 11.-én benyújtott egy népszavazási kezdeményezést. Ezt tegnap NVB (Nemzeti Választási Bizottság) 8:5 arányban lesöpörte az asztalról. Ez azt jelenti hogy nem lesz konzultáció, ha tetszik népszavazás s a rabszolgatörvény kapcsán.

A Fidesz szerint “nem egyértelmű a kérdés”

A Fidesz arra hivatkozott a lesöprést illetően hogy a Jobbik által kérvényezett népszavazás fő kérdése nem egyértelmű. A Jobbik mellett a Momentum is népszavazást kezdeményezett volna. Természetesen azt is pillanatok alatt a kukába hajította a Fideszes többség.

A Fidesz szerint “nem egyértelmű” kezdeményezés szerint a magyar munkavállalók arról dönthettek volna, hogy akarják-e, hogy a munkavégzésre irányuló jogviszonyban a kollektív szerződés rendelkezése alapján legfeljebb évi háromszáz óra rendkívüli munkaidő legyen elrendelhető, illetve a munkaidőkeret tartama legfeljebb tizenkét hónap lehessen. – forrás: Alfahír

Csak arról lehet népszavazást indítani ami a Fidesznek is tetszik

Jogállam, emberi jogok, képviselői jogok mind egy szálig a kukában vannak már. Az ellenzék lépésképtelen, és erősen nyomás alatt tartva minden oldalról. Eddig szinte egy olyan javaslat, módosítási igény nem ment át amit bármely ellenzéki párt adott be. Mondjuk ki nyíltan ez már az Egypárt-rendszer kapuja. Innen nem nagyon van visszaút.

Ne feledd! Neked is kell egy Jobb Magyarország!

Ha tetszik a munkásságunk kérlek támogass minket egy kedveléssel ITT

A JM-Online szerkesztősége nem kér pénzt, bármilyen anyagi támogatást. Mi annak örülnénk ha minnél szélesebb körben érdekelné az embereket az igazság! Ezért nagyon fontos a Social Média ereje, és nagyon Fontos a kedvelés, megosztás és a véleményed kifejtése!

Kategóriák:
JM Online - Belföld

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..