jan 16, 2019
43 Megtekintés
0 0

Elkészült a Bayer-bukta! A hülyeséget pénzzel lehet gyógyítani.

Írta

Bayer-bukta receptje

A recept egyszerű. Vegyél 1 darab Bayer Zsolt-ot. Ezt tömd meg „ízes Fideszes propagandával”, amit bármely Fideszes médiatermékben be tudsz szerezni, majd a (agy)kisütést követően ezt a masszát dobd ki az Internetre. És figyelj, várj… aztán Ding! Máris elkészült a Bayer-bukta! Mint várható volt, a sok sületlenséget, és emberi trágárságot egy-egy cikkbe sűrítő Zsolti is egyszer bele fog bukni. Most elkezdődött, és nem kizárt hogy olyan kapós lesz a Bayer-bukta, hogy többen is rendelnek belőle.

De mi is történt pontosan.

Bayer Zsolt elektronikus tollat ragadva, és túlfűtött érzelmekkel rombolt neki két blogbejegyzésében is Hadházy Ákos (immár) független parlamenti képviselőnek, még 2017 októberében, illetve novemberében. Egy alkalommal gerinctelennek nevezte, még máskor ennél trágárabbra sikerült Hadházy minősítése. Hadházy Ákosnak sem kellett több, és pert indított, amit elsőfokon a bíróság még 2018 márciusában helyben is hagyott. Illetve most másodfokon szintén Hadházy nyerte a pert.

Nem is a 300.000 Forint fog fájni Bayer-bukta Zsoltnak.

A bíróság Hadházy javára 300.000 Forint bírság kifizetésére ítélte Bayer-bukta Zsoltot. De lássuk be, Zsolti már „összenyalt” magának ennél többet is. Viszont sokkal nagyobb sokk érte, mert az ítélet szerint Zsolt által vezetett Blogon is meg kell jelentetnie, és minimum 30 napig fennt kell hagynia egy bocsánatkérő írást, melyben töredelmesen megköveti Hadházy Ákost.

Ez ám ennek a buktának a valódi éle. Vélhetően Zsoltnak ez elég érvágás lehet, s ha ugye tudjuk, ha egy lavina elindul akkor bizony azt semmi sem állítja meg. Szóval nem kizárt hogy fogunk hallani hasonló pervesztésekről. Azért azt szívesen megnézném, hogy milyen módon alakítaná át blogját, ha sok-sok bocsánatkérő cikket kellene írnia. De azért lenne előnye is, hiszen az ellenzék szívesen látogatná, és kommentelné ezeket a bejegyzéseket.

Zsoltnak egy jótanács: Ha nem tudod hogy kell ilyen bocsánatkérő cikket írni, akkor beszélj a Lokál féle szennylapok cikkíróival, ők már rutinból tolják a korrekciókat, helyreigazításokat, és valószínű fejből fogják mondani bármelyik ellenzéki politikus bankszámlaszámát is. Jelige: Bayer-Bukta

Ne feledd! Neked is kell egy Jobb Magyarország!

Ha tetszik a munkásságunk kérlek támogass minket egy kedveléssel ITT

A JM-Online szerkesztősége nem kér pénzt, bármilyen anyagi támogatást. Mi annak örülnénk ha minnél szélesebb körben érdekelné az embereket az igazság! Ezért nagyon fontos a Social Média ereje, és nagyon Fontos a kedvelés, megosztás és a véleményed kifejtése!

Kategóriák:
JM Online - Belföld

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..