jan 17, 2019
15 Megtekintés
0 0

Bayer-bukta Zsolt az erőember. 252 kg-nyi 5 forintost akar felemelni.

Írta

Bayer-bukta Zsolt megint fullba tolja a kretént. Avagy Bayer-bukta újratöltve.

Mikor már azt gondolnánk, hogy nem lehet fokozni a hülyeséget, akkor jön Zsóti és rádob egy lapáttal. Éppen tegnap számoltunk be arról, hogy Bayer pert vesztett Hadházy ellen, melynek értelmében 300.000 Forintot kell fizetnie, valamint meg kell jelentetnie egy bocsánatkérő levelet / cikket a blogján is.

Erre jön Zsolti.

Bayer úgy reagált, hogy az értelmes ember agya azonnal lebomlik. Közölte hogy 5 forintosokban fogja kifizetni a büntetést, amit egy zsákba gyűjt és átdobja Hadházy kerítésén, illetve hogy addig nem kér bocsánatot amíg Hadházy meg nem teszi ezt, indokolta ezt azzal, hogy Hadházy O1G-zik / zet. Tehát Zsóti fittyet hányva a bíróság döntésére, szankciókat szab. Az MNB (Magyar Nemzeti Bank) hivatalos oldalán megtalálható hogy hány gramm egy darab 5 forintos. Ennek értelmében egy db 5 Ft-os 4,2 g. Azaz Bayer-bukta Zsolt nem kevesebb mint 252 kg „dobálására“ jelentkezett önként. Már csak az a kérdés, hogy mikor szeretné ezt megtenni, mert szerintem sok újság címlapján szerepelne ahogy – és most bocsánat – lef*ssa a bokáját az erőlködésben.

Blanka is beindult.

Bayer Zsolt egyébként nem csak Hadházy Ákosnak ment neki, de az egyik tüntetésen felszólaló Nagy Blanka is kapott a Bayer féle reakciókból.

Ő a mi kis Blankánk, a jövő politikusasszonya, ugye, aki ha gimnazista, akkor maximum 18 éves lehet, és már egy igazi, kretén, barom állat. És még csak 18 éves!

Bayernek egyébiránt minden fáj, de vélhetően az a legjobban, hogy még a Fideszes cimbik csitrilliárdossá váltak, addig Ő valójában semmit sem tud felmutatni, noha Bayer az 5. kiadott párttagsági igazolvány birtokosa. Egy örök nulla marad. Visszakanyarodva Blankára. A Ripost, 888, …. stb hamar generált Blankáról egy cikket, amit egymás kezéből kapkodott el a FideszMédia. Ez alapján Blanka több tárgyból is bukásra áll, valamint nem is jár be az iskolába. Nagy Blanka erre úgy reagált, hogy teljesen alaptalanok a vádak, hiszen nem hiányzik sokat, illetve egy tárgyból sem áll bukásra. S, bár nem ő a legjobb tanuló, de ez felháborítóan hatott rá is. Épp ezért jogi lépésekre szánja el magát.

Azaz jöhet az újabb Bayer-bukta rendelés, egy csipetnyi lakájmédia-varázzsal meghintve. Bayer nem tudja hogy “nem szabad fullba tolni a kretént”.

Ne feledd! Neked is kell egy Jobb Magyarország!

Ha tetszik a munkásságunk kérlek támogass minket egy kedveléssel ITT

A JM-Online szerkesztősége nem kér pénzt, bármilyen anyagi támogatást. Mi annak örülnénk ha minnél szélesebb körben érdekelné az embereket az igazság! Ezért nagyon fontos a Social Média ereje, és nagyon Fontos a kedvelés, megosztás és a véleményed kifejtése!

Kategóriák:
JM Online - Belföld

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..