Rólunk

Jobb Magyarország

Mi is a JM Online?

Egy civil kezdeményezés. A Jobb Magyarország Online ellenzéki hírmagazin, illetve ennél mégiscsak több. 2018-as választások után, megszaporodtak az érdekes esetek. Ezek alapján a közösségi médiában egyre jobban kezdenek eltűnni az igazságot felfedő videók, bejegyzések, hozzászólások, sőt akár letiltanak konkrét embereket is. Nem is meglepő, hiszen abszolút nem illik bele a kormány terveibe egy gondolkodni képes nemzet.

Náluk a hatalom, de nálunk az erő. Ha tetszik nekik, ha nem. Mindenesetre a JM Online megteremti a lehetőséget. Regisztráció után egy belső közösségben találod magad, egy olyan körben amit nem a kormány irányít. A közösségi média elvileg szabad terep. De csak elvben. Nagyon sokan ott is tartjátok a személyes kapcsolatokat, esetleg külföldi, de akár belföldi rokonokkal. Megosztjátok a gondolataitokat. Mindeközben a kormányhű bérencek lesnek és figyelnek. Teljesen egyértelmű hogy az ember nem szeretné kizáratni magát pl a Facebook-ról.

A JM Online a Te platformod. Nem veszted el Face fiókod, nem tiltanak ki “csak úgy”. Csatlakozz hozz létre csoportot, kommunikálj a regisztrált tagokkal, mond el a véleményed.

Mindeközben keresgélned sem kell. Híreket, cikkeket mi magunk is írunk (ha még esetlenül is de igyekszünk) valamint megjelenítünk más cikkeket egyéb hasonló gondolkodásmódú portálokról is.

Nem kérünk a regisztrációért pénzt. Sőt a reklámbevételeket is szigorúan az oldal üzemeltetésére használjuk fel.

Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, mint cikk / hír író, kérlek keress meg minket ezen a címen:

hello@jobbmagyarorszag.hu

Mély Tisztelettel minden honfitársamnak !

Üdv Attila